Atskool header afbeelding

Pagina inhoud

Talenreizen

De volgende stappen hanteren wij wanneer je wilt studeren in het buitenland via AtSkool.

Stap 1; Wat zou je graag willen doen?

Bekijk of onze website alle mogelijkheden die er zijn, welke taal wil je leren, wat voor cursus wil je doen, we hebben ook een brochure die je kunt download voor meer informatie.  Maak voor jezelf een voorlopige keuze en bedenk goed wat je wilt en waar je naartoe zou willen gaan. Neem ook zeker contact op met onze studieadviseurs, zij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste talencursus.

Een paar handig tips zijn; 

  • Bekijk via onze website de verschillende opties en bezoek onze ‘community’ voor alle vragen die je nog hebt. 
  • Lees alles landen informatie door en bekijk ook wat Youtube filmpjes om echt een goede indruk te krijgen van de verschillende locaties. 
  • Download de brochure en bekijk wat Atskool allemaal te bieden heeft.
  • Bezoek ons tijdens beurzen en ‘informatiedagen’ om persoonlijk in contact te komen
  • Maak voor jezelf een lijst met mogelijke studies en scholen.
  • Of plan direct een afspraak met een studieadviseur om samen om de tafel te zitten en de opties duidelijk af te wegen.

Stap 2: Bestemmingskeuze

Heb je voor jezelf duidelijk gemaakt welke taal je wilt leren? Dan kom je vaak bij de volgende fase: welke bestemming kies ik? Kijk hiervoor ook onze pagina voor de verschillende talenreizen. Het is altijd zo dat je een taal in meerdere steden of soms wel meerdere landen kan leren. Denk bijvoorbeeld aan Engels en Frans. Engels kun je leren in Amerika, Australië, Engeland en nog veel meer plaatsen. Hetzelfde geldt voor de Franse taal, wat je onder andere kunt leren in Frankrijk en Canada. Via onze website kun je gemakkelijk zien in welke landen en steden we een cursus voor je kunnen regelen.

Kom je er zelf niet uit? Staat de bestemming waar je graag heen wilt er niet bij? Of heb je vragen over een bestemming? Neem dan direct contact op ons, we helpen je graag verder en kunnen er ontzettend veel over vertellen. 

Stap 3: School-/cursuskeuze

Zodra je de taal en bestemming hebt gekozen blijft er vaak nog maar een laatste keuze over. Naar welke taalschool ga ik en welke cursus ga ik volgen? Voor sommige is deze stap heel gemakkelijk, voor andere wat lastiger. Heb je voor stage of werk een bepaald taalniveau nodig, of wil je in je toekomst investeren? Als je een goed beeld hebt wat je met je taalcursus wilt bereiken is het makkelijker om te bepalen welke cursus je wilt volgen.

Bij de meeste taalscholen heb je de keuze uit een basis- en intensieve taalcursus. Soms kun je ook nog kiezen uit een semi-intensieve cursus. Verder kun je er voor kiezen om privélessen toe te voegen, of alleen privé lessen te nemen, of een voorbereidingscursus te volgen voor een taalcertificaat zoals Cambridge of TOEFL. Het cursusaanbod verschilt erg per school, dus kijk per school welke cursussen zij aanbieden. Staat je gewenste cursus er niet bij? Vraag het na bij ons.

Kom je er nog niet uit? Geen probleem! Neem direct contact op met ons voor meer informatie over een geschikte taalcursus.

Stap 4: Boeking

Je hebt de taal, bestemming en een school gekozen. Het moment is nu daar, je gaat de taalcursus/reis boeken. Dit gaat snel en eenvoudig via onze website. Je vraagt een vrijblijvende offerte aan via de website. Dit doe je in te schrijven via onze website of een mail te sturen naar info@atskool.nl. We vinden het fijn om iedereen persoonlijk te helpen en hebben daarom geen automatisch boekingssysteem, zo kom je altijd op de juiste plek terecht. Vul je gegevens in en binnen één of enkele dagen ontvang je een persoonlijke offerte met een prijsopgave. Deze prijsopgave kan wijzigen als je niet direct boekt, vanwege wisselkoersen.

Voor accommodatie of extra's zal je contact op moeten nemen met één van onze studieadviseurs. Na het afronden van de boeking ontvang je binnen 72 uur een bevestiging van je boeking. De papieren en details volgen zo spoedig mogelijk. Wij zullen altijd contact met je opnemen om de boeking te controleren en verder te bespreken met je.

Andere boekingsopties?

Een persoonlijke afspraak op ons kantoor is natuurlijk ook mogelijk, we kunnen dan tijdens een gesprek alle beslissingen nemen en de boeking maken.