Atskool header afbeelding

Pagina inhoud

De missie van Atskool

AtSkool is in april 2016 opgestart door Susanne de Bruin. De ontwikkeling van jongeren staat bij AtSkool centraal. De wereld wordt steeds toegankelijker, mensen worden steeds sneller onafhankelijk en ontwikkelen zich ook graag buiten onze landsgrenzen. Een thuishaven als Nederland is vreselijk mooi en goede kennis en ontwikkeling staat in Nederland dan ook nog altijd in de top 15 van de wereldranking. Maar zo nieuwsgierig als de mens is, willen we ook altijd even ‘om het hoekje kijken’.

AtSkool is voor iedereen tussen de 15 en 25 jaar die een avontuur in het buitenland helemaal ziet zitten. Voor de nieuwsgierige scholieren en studenten die graag een extraatje willen en op eigen benen willen leren staan. Voor diegenen die graag een uitdaging aan gaan door tijdelijk in een vreemd land te wonen, met onbekende mensen en een nieuwe taal om zich heen.

Natuurlijk met de nodige begeleiding, een veilig onderkomen en via een betrouwbare organisatie: AtSkool! Wij bieden jou een herinnering die je voor de rest van je leven bij je draagt én een ervaring die je misschien wel een stapje voor geeft bij je latere loopbaan.

AtSkool is geen reisorganisatie die simpele vakanties verkoopt. Bij ons krijg je een ervaring mee. Je gaat immers niet zomaar naar het buitenland: je wilt iets beleven, iets leren! Een jaar op High School in de Verenigde Staten bijvoorbeeld, of een cursus Spaans volgen in Zuid-Amerika. Liever tijdens de zomervakantie je Engels verbeteren in The UK of een volledige superhoog aangeschreven Hospitality-opleiding volgen in Zwitserland? AtSkool regelt het voor je!

Een tijd naar het buitenland gaan kost niet alleen veel geld, maar ook een hoop organisatie. AtSkool heeft de juiste kennis en ervaring die het jou makkelijk maakt om naar een ander land te gaan. Door de goede afspraken die wij met scholen, universiteiten en opleidingen hebben, betaal je een hele scherpe prijs. En dat voor een service die jou gigantisch veel tijd bespaart!

Wil je weten wie onderdeel uitmaken van het team van Atskool?