Atskool header afbeelding

Pagina inhoud

Japan

Japan is een land waar we graag over fantaseren, want hóe anders is de cultuur daar? Geweldig om je een tijdje onder te dompelen in het dagelijkse Japanse leven! Bijvoorbeeld met een talencursus.

Japan bestaat grofweg uit vier eilanden, waarvan Honshu de grootste is. Ongeveer tweederde van Japan is bos, en verder vind je er besneeuwde bergtoppen, vulkanen, rivieren en mooie meren. Gelukkig is het land fantastisch goed georganiseerd en kun je met de hogesnelheidstrein Shinkansen zó overal heen. De kersenbloesems zien in Kioto, of de loslopende herten in Nara bezoeken.

Tokio is één van de grootste metropolen op aarde: er wonen wel 35 miljoen mensen! Verwacht in de hoofdstad een gemiddelde van 27 graden Celsius in de zomer, en houd ook rekening met mogelijke tyfoons en aardbevingen! Lekker sushi en ramen eten kan bijna overal, en als je zin hebt om met katten of konijnen te knuffelen, zijn daar natuurlijk cafés voor. Overweldigend, de Japanse cultuur in een stad als Tokio: laat je er maar gewoon in onderdompelen en ga het kawaii avontuur aan!

 

Talenreizen in Japan

AtSkool werkt met verschillende talenscholen samen in Japan. We gaven je al een paar basiswoorden – nu is het aan jou! Via ons kun je op de volgende plekken Japans leren:

  • Tokio
  • Fukuoka
  • Kamazawa 
  • Sapporo