Atskool header afbeelding

Pagina inhoud

Argentinië

Argentinië, het grootste Spaanstalige land ter wereld en het 8-na grootste land ter wereld qua oppervlakte maar voor sommigen beter bekend als het land waar onze koningin Máxima vandaan komt. Als je in Argentinië bent zal je ongetwijfeld opvallen dat Argentinië en met name de hoofdstad Buenos Aires een Europese ‘look en feel’ heeft. Dat heeft alles te maken met de geschiedenis van het land en de aantrekking van Europeanen lang geleden.

Maar goed, je bent natuurlijk niet naar deze website gekomen om de Argentijnse geschiedenis te ontdekken maar om te kijken of Argentinië een leuk land zou zijn voor jou om Spaans of Engels te leren, want beiden zijn mogelijk in Argentinië. Ook kun je een studie doen in Argentinië en/of een mooie rondreis maken. We raden je sowieso aan om je te verdiepen in de cultuur van Argentinië en de Argentijnen. De dansen, het lekkere eten en de liefde voor het eigen land zijn prachtig om van dichtbij mee te maken. 

Het land is zo enorm groot dat het weer in het noorden subtropisch is en in het zuiden koud(er) en sub-antarctisch is. Oftewel, je ziet er verschillende soorten landschappen wat het land perfect maakt om erdoorheen te reizen.