Atskool header afbeelding

Pagina inhoud

HablaYa Panama City

Panama Stad is de hoofdstad van Panama. Met een mooie skyline van hoge gebouwen en omringt door regenwoud en de zee is het de ideale plaats om Spaans te leren.

  • Spaans

Gelegen in Panama Stad, de hoofdstad van Panama. Met een mooie skyline van hoge gebouwen en omringt door regenwoud en de zee is het een zeer mooie ervaring hier een keer te zijn geweest. Uiteraard is Panama-Stad bekend van het Panama-Kanaal, het meest beroemde kanaal van de wereld die nog steeds een erg belangrijke economische functie heeft.

De school is gelegen in het centrum van de stad waar het hele jaar door erg veel te beleven is. Tevens organiseert de school vele activiteiten naast de lessen. Op deze manier blijf je naast je lessen op een leuke manier met de taal bezig en leer je veel mensen kennen. 

Voordat je begint met je cursus doe je eerst een kleine online toets om te bepalen op welk niveau je kunt gaan starten. Bij aankomst, voordat je aan je cursus begint spreek je nog kort met een docent om te bepalen in welke groep je terecht gaat komen. Omdat deze school persoonlijke aandacht zeer belangrijk vindt, doen zij erg hun best om jou in een groepje te plaatsen die hetzelfde niveau heeft. Indien jij een ander niveau hebt, dat niet bij een van de groepen past, krijg je voor hetzelfde tarief privéles tot je bij het niveau van de groep bent. De leraren op de school hebben allemaal bevoegdheid om studenten Spaans lessen te geven en zijn daar allen voor opgeleid. In en rond de stad zijn zeer veel activiteiten waar je aan mee kunt doen naast je lessen. Zo kun je direct wat je geleerd hebt in praktijk brengen!

Je kunt verschillende type cursussen volgen. De lessen worden gegeven in groepen. Het aantal studenten per groep hangt af van de cursus die je volgt maar zullen maximaal bestaan uit 6 personen. Je kunt ook privélessen aanvragen. De lessen vinden doorgaans op doordeweese dagen plaats. 

Er worden diverse niveaus aangeboden dus je kunt er zonder enige Spaanse taalkennis naartoe. 

Spaans lessen op 6 taalniveaus.

A1 – A2
B1 – B2
C1 – C2

Standaard cursus

Groepslessen, 20 uur per week

Vanaf 1 week te boeken
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal weken dat je gaat. 

Privélessen, 20 uur per week 

Vanaf 1 week te boeken
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal weken dat je gaat. 

Gecombineerde cursus

Groepslessen, 20 uur per week + 5 uur privéles per week

Vanaf 1 week te boeken
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal weken dat je gaat. 

Groepslessen, 20 uur per week + 10 uur privéles per week

Vanaf 1 week te boeken
De prijzen zijn afhankelijk van het aantal weken dat je gaat. 

Interesse in een van bovenstaande cursussen? Wij maken graag een offerte voor je op. 
Klik hier om de prijslijst te downloaden. 

Je kunt bij deze cursus ervoor kiezen om een Hostel te nemen. Vaak kan dit al vanaf 15,- euro per nacht. Je kunt er ook voor kiezen om in een gastgezin te gaan. Op deze manier leer je meteen de tradities kennen en kun je meteen Spaans praten met echte inwoners. De prijs hiervan verschilt of je ook wil eten bij het gastgezin. Zonder eten kun je vanaf 150 dollar per nacht per persoon terecht. Als je met meerdere personen gaat wordt het verhoudingsgewijs goedkoper. Je kan kiezen tot wel 3 maaltijden per dag. Hou dan rekening met ongeveer 225 dollar per week per persoon. Ook hiervoor krijg je korting als je met meerdere personen gaat. 

Let op: de genoemde prijzen zijn een indicatie en kunnen afwijken. Vraag een offerte aan bij AtSkool. 

  • Zeer gewaardeerd en goed beoordeelt door studenten zelf.
  • School is omgeven door prachtige stranden en jungle
  • Groot aanbod aan verschillende cursussen
  • Je kunt veel activiteiten ondernemen in de omgeving
  • Ook perfect voor in je vakantie
  • Is te combineren met vrijwilligerswerk
Interesse? Neem dan contact met ons op.