Atskool header afbeelding

Pagina inhoud

Brooklyn School of Languages

Engels leren in dé stad van Amerika waar dromen schijnen uit te komen? Ga dan naar The Brooklyn School of Languages en maak het zelf mee!

  • Engels

Brooklyn School of Languages is een lokale, onafhankelijke Engelse taalschool in Brooklyn, New York waar je je in deze grote stad meteen thuis zal voelen. De Engelse lessen in New York richten zich op onze studenten en daarbij ook het leven in de stad zelf. 

De Engelse buiten cursussen bieden een nieuwe manier om Engelse lessen te combineren met toerisme in NYC, doordat de lessen ook buiten het klaslokaal worden gegeven (van mei tot oktober). De Engelse lessen vinden in deze periode plaats op buitenlocaties door de hele stad, zodat je het meeste uit je verblijf in New York kunt halen terwijl je Engels leert. Dit is het beste van twee werelden: waarom Engels leren in een klein klaslokaal als er buiten zoveel ‘klaslokalen’ zijn om van te genieten?

De Engelse lessen zijn klein (8 max voor volwassenen en 10 max voor ons Junior Zomerprogramma) om ervoor te zorgen dat studenten de best mogelijke taal leerervaring krijgen van ons ensemble van hooggekwalificeerde, professionele docenten. Onze docenten hebben iPads om hen te helpen en een draagbare wifi-router, zodat iedereen gemakkelijk toegang tot wifi heeft.

Naast het doen van groepslessen in het klaslokaal beleef je de stad ook buiten het klaslokaal om zo je Engels in praktijk onder de knie te krijgen. Deze interactieve ervaring omvat ook wekelijkse educatieve en culturele excursies door de stad, inclusief het bezoeken van musea, culturele centra, historische buurten, historische monumenten en meer! Dit programma is speciaal ontworpen om studenten onder te dompelen in het leven en de cultuur van NYC, waardoor studenten de unieke kans krijgen om hun Engels te oefenen in authentieke NYC-omgevingen!

Voordat je begint wordt jouw niveau bepaald zodat je altijd in een klas terecht komt die gelijkgestemd is met het taalniveau dat jij beheerst.

A1-A2 beginner
B1-B2 gevorderd
C1-C2 vergevorderd

Algemene cursussen

Standaard Engels

Wil je je Engels verbeteren terwijl je New York City leert kennen? Dan is de Standaard Engelse Cursus wellicht perfect voor jou. Van 9:00 tot 12:15 zal je leraar jou en je klasgenoten door de wereld van Engelse grammatica, syntaxis, woordenschat en uitspraak leiden, terwijl ze een basis bieden voor praktisch gebruik van alles, van voorwaardelijke zinnen (Als ik vandaag naar Coney Island ga... ) naar lokale idiomen (Fuhgeddaboudit).

Intensief Engels

Wil je intensief Engels studeren om het meeste uit je korte tijd in New York te halen? Of moet je langdurig studeren om een hoog niveau Engels te bereiken om toegang te krijgen tot een universiteit? Dan is de Intensieve cursus iets voor jou. Het is een voltijds programma met op academische vaardigheden gebaseerde en op inhoud gebaseerde keuzevakken, waardoor onze intensieve studenten sneller vooruitgang kunnen boeken terwijl ze hun academische Engelse vaardigheden verbeteren.

Gecombineerd Engels 

Spreek je graag met mensen? Heb je individuele aandacht nodig om effectief te leren? Als je ja hebt gezegd op beide, dan is onze gecombineerde cursus Engels precies wat de dokter heeft voorgeschreven. Je volgt de standaardcursus tijdens de ochtend, interactie met je mede-taalleerders en maakt kennis met nieuwe stof. Je 3 individuele lessen vinden plaats in de middag, afhankelijk van de beschikbaarheid van jou en je leraar. Je kunt die tijd gebruiken om te bekijken wat je 's ochtends hebt gedaan, je te concentreren op een zwak punt dat je wilt verbeteren, een examen of een werkpresentatie voor te bereiden, of iets geheel nieuws te leren van je persoonlijke leraar. Het is misschien wel het beste van twee werelden. De gecombineerde cursus kan worden geboekt als een cursus Algemeen Engels of Zakelijk Engels.

Individuele lessen 

Heb je een specifiek individueel doel? Moet je Engelse les gespecialiseerd zijn in een specifieke vakgebied? Overweeg dan onze privélessen. Onze docenten zijn niet alleen experts in het leren van talen, maar ze hebben ook een professionele training op verschillende alternatieve gebieden. Of je nu geïnteresseerd bent in juridisch Engels, fotografie, testvoorbereiding of een ander vakgebied, we kunnen een 1-op-1 cursus afstemmen op je behoeften volgens jouw schema.

Junior zomer/winter programma 

Ben je tussen de 13 en 17 jaar oud? Wil je de zomer doorbrengen in New York City? Zeg dan tegen je ouders dat ze je naar het Junior Summer Program van de Brooklyn School of Languages kunnen sturen. Een hoog niveau Engels vergroot je kansen om aan een topuniversiteit te worden toegelaten. De culturele verscheidenheid van Brooklyn zal je een meer wereldse student maken. Je ontdekt deze unieke en boeiende stad dankzij een vol programma van begeleide middag- en weekendactiviteiten. En omdat we in kleine groepen werken, krijgt je de kans om een leuk netwerk van vrienden te ontwikkelen in een ondersteunende en zorgzame omgeving.

Interesse in een van bovenstaande cursussen? Wij maken graag een offerte voor je op. Wanneer je ons een mail stuurt en laat weten welke periode je graag naar Brooklyn School of Languages wilt gaan dan geven wij je meer informatie over de mogelijkheden en kosten. 

Download hier de prijslijst alvast. 

Je kunt kiezen uit verschillende accommodatie opties. Ben je nog geen achttien dan krijg je sowieso een optie waar er ook iemand op je let.

Gastgezin

  • Veiligheid van een gezin
  • Eigen slaapkamer of gedeeld als je je met een vriend of vriendin inschrijft
  • Halfboard of alleen met ontbijt
  • Vanaf 16 jaar

Gedeelte apartementen in Brooklyn & Manhattan 

  • Keuze uit diverse prijsklassen
  • Vanaf 18 jaar

Hotels en hostels

Er zijn natuurlijk heel veel hotels en hostels in New York. Deze kun je zelfstandig boeken en AtSkool kan je daarbij advies geven. 

Waar mogelijk worden de lessen bij Brooklyn School of Languages gegeven in de buitenlucht, dit is vaak het geval van mei tot en met oktober. Gelukkig is de school zelf ook een geweldige locatie waardoor je binnen ook net zoveel kunt leren gedurende de wintermaanden. 

Ons nieuwe English Outdoors-concept is speciaal ontworpen om studenten onder te dompelen in het leven en de cultuur van NYC, waardoor studenten de unieke kans krijgen om hun Engels te oefenen in authentieke NYC-omgevingen. Al onze ochtendlessen Engels vinden plaats op buitenlocaties over de hele stad, zodat studenten Engels kunnen leren en het meeste uit New York kunnen halen terwijl ze veilig en sociaal afstandelijk blijven en genieten van het beste uitzicht in de stad.

De stad wordt het klaslokaal! In plaats van in een kamer met 4 muren te zitten, leren studenten op plaatsen zoals Brooklyn Bridge Park, Bryant Park, Washington Square Park en meer. Locaties zijn zorgvuldig gekozen op basis van comfort, ruimte, gemakkelijke toegang, nabijheid van openbare toiletten, enz. Onze klassen hebben gemiddeld 5-6 studenten, dus docenten zullen studenten hun onverdeelde aandacht geven. Ons nieuwe concept van buitenlessen zorgt ervoor dat studenten elke dag verschillende locaties ontdekken, voldoende ruimte hebben om social distancing te respecteren en op een innovatieve manier Engels leren.

Deze interactieve klaservaring omvat ook wekelijkse educatieve en culturele excursies door de stad, inclusief bezoeken aan musea, culturele centra, historische buurten, historische monumenten en meer! Naast het voltooien van boekopdrachten, regelmatig huiswerk en deelname aan duowerk en discussie, krijgen studenten, net als in een normale klasomgeving, de toegevoegde bonus van een praktische benadering om over NYC te leren.

Door voor English Outdoors te kiezen, kunnen studenten ook een positieve impact hebben op het milieu, door te profiteren van natuurlijk zonlicht en luchtstroom in plaats van binnen te zijn en kunstlicht en AC te gebruiken! Dit maakt ons Engelstalige programma de meest duurzame, milieuvriendelijke keuze voor studenten.

Meer weten?