Atskool header afbeelding

Pagina inhoud

Academia Language School Honolulu

Hawaii is een soort droom. Een eilandengroep verstopt in het midden van de Stille Oceaan, eigenaar van de mooiste natuur die je je kunt voorstellen.

Boek je een talencursus via AtSkool? Dan ontvang je 5% kortingen op de totale kosten.

 • Engels

Hawaii is een soort droom. Een eilandengroep verstopt in het midden van de Stille Oceaan, eigenaar van de mooiste natuur die je je kunt voorstellen. Denk vulkanen, lange witte én zwarte stranden, het allerblauwste water en de weelderigste wouden. Niet voor niets werden hier talloze films (Jurassic Park, Forgetting Sarah Marshall) en series (Lost) opgenomen. Je kunt hier paardrijden op het strand, hiken door de Hawaiiaanse versie van de Grand Canyon, walvis-spotten, surfen, een vulkaanpark bezoeken, zwemmen met reuzenroggen: noem maar op. En dan spreken ze er ook nog eens Engels! De mensen op het eiland zijn lekker ontspannen: The easy lifestyle.

De Academia Language School staat in Honolulu, de hoofdstad van Hawaii. Ze openden in 1969 en zijn langzamerhand de grootste talenschool op de eilanden geworden. Je kunt er Engels leren op verschillende niveaus en focusgebieden, zoals Business English en English for Communication! De school doet haar best om de studenten zo veel mogelijk keuzevrijheid te bieden; van verschillende vakken tot een gepersonaliseerd schema. Lessen en leraren zijn er interactief en creatief: alles om op een leuke en goede manier een taal te leren. De klassen zijn klein en bestaan gemiddeld uit acht studenten. En dan hebben we het nog niet eens over de activiteiten, zoals picknicks, karaoke en een jaarlijks Halloween feest. 

De school is ontzettend flexibel: je kunt er, op verschillende niveaus, kiezen uit allerlei vakken en óók nog zelf je lessenschema bepalen. Academia Language School biedt lessen in de vroege ochtend, de late ochtend, het begin van de middag en later op de dag. De klassen zijn er klein: gemiddeld zit je in de les met zeven andere studenten. Ook kun je meedoen aan een English Only Policy. Om nog beter de taal te leren zijn er ruimten ingericht waar studenten komen die ook in de pauze door willen gaan met het spreken van de taal.

Parttime en Fulltime Engelse programma’s voor beginnende, gemiddelde en gevorderde studenten. 

Als fulltime student heb je twintig uur per week les, als parttime student vijftien. Registratie vindt elke maandag plaats: op die dag doen aankomende studenten grammaticatesten en interviews om te bekijken op welk niveau zij zitten. Hierna zoekt de directeur samen met jou een geschikt lesprogramma uit. Je hebt vervolgens één week de tijd om proeflessen te nemen en te bepalen of de gekozen lessen inderdaad bevallen. Om een studieprogramma te voltooien moeten studenten verplichte vakken volgen in grammar en conversation. Hiernaast volg je nog een aantal andere, vrij te kiezen vakken.

 • The Basic English Program
 • The English for Communication Program
 • The English for Applied Purposes Program
 • Business English

De schoolprogramma’s zijn inclusief:

 • Airconditioning in klaslokalen
 • Supermooie uitzichten op de oceaan, Diamond Head en het wereldberoemde Waikiki Beach
 • Computerlokalen met gratis high speed Wi-Fi
 • Nieuw gerenoveerde studentenlounge
 • Een café en supermarktje ín het gebouw
 • Korte loopafstand van prachtige stranden, shopping centre, vele buslijnen en lokale restaurants, winkels en cafés
 • Leuke activiteiten als hiking, karaoke, sport, tripjes naar musea, en nog veel meer

Fulltime prijzen gaan per 8, 12, 16 en 24 weken. Parttime prijzen gaan per 1, 2, 3, 4 en 8 weken. Vraag een offerte aan via de contactpagina. 

Fulltime studenten (op F-1 studentenvisa, of inwoners van de Verenigde Staten) kunnen hierbij zonder extra kosten alle lessen volgen die ze willen. Studenten met een F-1 studentenvisa moeten minimaal 8 weken fulltime studeren. Daarna zijn er kortingen als je kiest je verblijf te verlengen.

Parttime studenten (op visa waiver of toeristenvisa) mogen maximaal 15 uur per week studeren. 

Interesse in een van bovenstaande cursussen? Wij maken graag een offerte voor je op. 
Klik hier om de prijslijst te downloaden. 

Slapen bij lokale Hawaiiaanse families?

$40 per nacht
Elke dag ontbijt en diner


Op jezelf in particuliere studio’s, één slaapkamer- of twee slaapkamer appartementen? Hiervoor zijn verschillende keuzes mogelijk. Prijzen gaan van $35 tot $50 per nacht.

Inclusief gas/water/licht, internet en belastingen
Plus georganiseerde studentenuitjes als BBQ’s, pizza parties en andere sport- en sociale events.

Wil je graag opgehaald worden van het vliegveld? Dit kan voor $85 voor een enkeltje. 

 • Heel veel georganiseerde activiteiten, zowel sociaal als sportief
 • Creatieve en interactieve lessen
 • Kleine klassen van gemiddeld 8 studenten voor een goede focus
 • English Only Policy: de mogelijkheid om constant Engels te praten, óók in je pauzes
 • Supermooie uitzichten
 • Op loopafstand van het strand
 • Grootste en meest populaire school voor Engelse les op Hawaii
 • Flexibele lesprogramma’s, aangepast aan jouw wensen
Contact